Treewick Geurkaarsen: 10x de beste in Oktober 2023

Jij bent op zoek naar goede Treewick Geurkaarsen om een geurkaars te vinden met leuke glazen pot, houten deksel en houten lont.

Hoi hoi! Wij zijn Perry en Lisanne en wij zijn dol op woonaccessoires. Wij wonen al weer meer dan 10 jaar op onszelf en hebben daardoor veel geleerd over lekker ruikende producten voor thuis.

Voor dit onderzoek hebben wij 50 producten onderzocht om voor jou tot een fijne selectie te komen. Dat is een selectie van 10 hele goede Treewick geurkaarsen geworden.

Tijdens het onderzoek hebben wij ook uitgezocht waar je op moet letten bij jouw aankoop. Denk daarbij aan de geur, de materialen, de brandtijd, het ontwerp en het succes van een merk.

Heb je vragen? …. laat het ons dan even weten in de comments.

De beste Treewick Geurkaarsen

Jij wil de beste Treewick geurkaars vinden en wij gaan jou daarbij helpen.

Wij hebben 50 producten onderzocht en hebben daarbij rekening gehouden met de prijs, de kwaliteit en de bekendheid van het product. Ook hebben wij alle online reviews op Amazon.nl en andere grote webwinkels gelezen om te leren hoe andere kopers een Treewick geurkaars ervaren.

Vanuit die analyse is het overzicht hieronder geworden zoals die nu is. De lijst bevat de beste 10 producten, speciaal voor jou op een rijtje gezet.

Klik op de ‘Controleer prijs’ knop om meer informatie te krijgen.

Uitgelicht: Top 3 Treewick geurkaarsen

Beste Keuze: Treewick – Sandalwood

Wij vinden de beste keus van Treewick de de geurkaars met de geur sandalwood. De reden daarvoor is omdat de kaars maar liefst 50 branduren heeft en met de knetterde houten lont creëer je ook nog eens een warme sfeer.

Andere kopers op Bol en Amazon ervaren dat de knetterende geurkaars een lekkere geur heeft.

Hierdoor zit je met deze keuze altijd goed!

👍 Voordelen

✔ Maar liefst 50 branduren

✔ Een lekkere geur

✔ Modern design met deksel

👎 Nadelen

❌ Maakt een knetterend geluid

Beste Design: Treewick – Pumpkin

Het beste design heeft de Treewick kaars met dubbele lont met de geur Pumpkin Spice. Met de ovaal vormige kaars onderscheidt Treewick zich van andere merken.

In reviews op Bol en Amazon laten andere mensen weten dat de dubbele lont een warm gevoel geeft omdat de kaars een extra knisperend effect heeft.

Dit design komt mooi uit in vrijwel alle interieurs.

👍 Voordelen

✔ Uniek design met deksel

✔ Lijkt op een haardvuurtje

✔ Heeft een warme geur

👎 Nadelen

❌ Maakt een knetterend geluid

Beste Prijs: Treewick – Soft Vanilla

De Treewick Geurkaars – Soft Vanilla heeft naast zijn bekende vanille geur ook vergeleken met de rest van de Treewick geurkaarsen de beste prijs. Daarnaast heeft de kaars net zoals bij alle andere Treewick kaarsen een houten lont voor een knisperend geluid.

Uit reviews op Bol en Amazon is te concluderen dat ook andere mensen genieten van de lekkere geur en het knisperende geluid.

👍 Voordelen

✔ Maar liefst 50 branduren

✔ Een populaire geur

✔ Modern design met deksel

👎 Nadelen

❌ Maakt een knetterend geluid

Over Treewick Geurkaarsen

In dit deel van dit artikel gaan wij jou alles bijbrengen over Treewick geurkaarsen.

Wij lichten toe wat een Treewick geurkaars is en welke alternatieve namen mensen er ook voor gebruiken. Daardoor weet je zeker dat we hetzelfde product bedoelen.

Ook staan we stil bij de geschiedenis van Treewick geurkaarsen. Met een beetje achtergrond zal je beter begrijpen waarom Treewick geurkaarsen zijn zoals ze nu zijn.

Vervolgens leggen wij je uit hoe een Treewick geurkaars werkt. Dat is wel zo handig als je plant om Treewick geurkaarsen op de verlanglijst te zetten.

Tenslotte geven wij jou in dit hoofdstuk voorbeelden van situaties of doelen waarbij je Treewick geurkaarsen zou kunnen gebruiken. Met die situaties kan jij bepalen of een Treewick geurkaars het juiste product is voor jou.

Wat is een Treewick geurkaars?

Een Treewick geurkaars is een Geurkaars die ontworpen is om een heerlijke geur af te geven wanneer deze wordt gebruikt.

De inhoud van het product bestaat meestal uit een uniek geronde glazen houder met daarin de kaarsenwas en de unieke houten lont.

Geurkaarsen worden zowel decoratief als voor hun geur ingezet. Producenten maken tegenwoordig stijlvolle designs waardoor een Treewick geurkaars als een mooi stukje decoratie in huis kan staan. Bovendien verspreid een geurkaars een fijne geur. Door deze twee eigenschappen is een Treewick geurkaars een geweldig product.

Treewick Geurkaarsen zijn gemaakt met een combinatie van was en geur afgevende materialen. Als een Treewick geurkaars wordt gebruikt komt de geur vrij en verspreid die zich stukje bij beetje. Je kan 1 of meerdere Treewick geurkaarsen tegelijk aansteken afhankelijk van hoe sterk de geur mag worden.

Hoe werkt een Treewick geurkaars?

Het doel van een Treewick geurkaars is om een lekkere geur te verspreiden.

Dat gaat als volgt: Zodra de lont wordt aangestoken zal de was gaan smelten. In de bijenwas zijn aromatische materialen verwerkt. Bij de verbranding van de kaars komen die ingrediënten via de lucht vrij. Als je de lucht inhaleert zal je een lekkere geur ruiken.

Accessoires

Ben jij helemaal gek van kaarsen? Om jouw ervaring met Treewick geurkaarsen nog fijner te maken zijn er honderden bijproducten te koop.

Denk daarbij aan % geurkaars branders en geurkaars dovers.

Ken jij een accessoire dat jouw ervaring met geurkaarsen verbetert? Laat het ons weten als reactie op dit bericht, dan zullen wij die ook onderzoeken.

Stappenplan

Om gebruik te maken van een Treewick geurkaars kan je de volgende stappen volgen.

 1. Koop online je favoriete kaars
 2. Verwijder de verpakking van de kaars
 3. Plaats de kaars op een vlakke ondergrond of in een houder
 4. Steek de lont van de kaars aan met een aansteker of lucifer
 5. De geurkaars zal geur afgeven zodra de lont brand
 6. Laat een kaars nooit onbeheerd achter om te voorkomen dat brandgevaar ontstaat
 7. Geniet van de heerlijke geur van je kaars
 8. Doof de vlam als je wilt stoppen met het branden van je kaars
Geurkaarsen Treewick 3
De geurkaarsen van Treewick hebben een knetterde houten lont.

Waarom gebruik je Treewick kaarsen?

Voorbeelden waarin mensen Treewick geurkaarsen gebruiken kunnen voor iedereen anders zijn. Het is belangrijk daar goed over na te denken voordat je een Treewick geurkaars aanschaft. Dan ben je er zeker van of een Treewick geurkaars wel past bij jou.

Doelen waarvoor je Treewick geurkaarsen kan gebruiken zijn:

 • Een bekende blij maken met een leuk cadeautje
 • Het maskeren van ongewenste geuren
 • Een product van een topmerk toevoegen aan je interieur

Voorbeelden van het gebruik van Treewick geurkaarsen zijn:

 • Een cadeautje voor een verjaardag, bruiloft of het behalen van een diploma
 • Thuis een mini wellness te creëren met bijvoorbeeld een gezichtsmasker
 • Met geurkaarsen binnen dezelfde verfrissende geur te ervaren als buiten

Tot slot: Type mensen die Treewick Geurkaarsen gebruiken zijn meestal consumenten zoals jij en ik, maar soms ook professionals als therapeuten.

Gelden de voorbeelden hierboven voor jou?

Zo ja dan kan je starten met bestellen!

Als er niets voor je tussen zit dan zijn de andere geurproducten op onze website wellicht iets voor jou. Op onze homepagina kan je je door allerlei geurproducten laten inspireren.

Geschiedenis van Treewick geurkaars

De mensheid zet al kaarsen in sinds 3000 voor Christus. Het startte bij de oude Egyptenaren. Het doel van een kaars was toen nog niet om een fijne geur te creëren, maar vooral om licht te maken.

Kaarsen met een geur werden voor het eerst gebruikt vóór het jaar 0. Men mengde bijvoorbeeld dierlijke vetten met geurende harsen om een fijne geur te verspreiden bij het verbranden hiervan.

Later dook het gebruik van kaarsen op bij bijvoorbeeld de Chinezen. In die tijd hadden geurkaarsen verschillende doelen. Enerzijds was dat ceremonieel. Aan de andere kant was dat om onprettige geuren te verbloemen.

In de laatste 200 jaar ontstonden Treewick geurkaarsen zoals jij en ik die nu gebruiken. Sindsdien is het een breed gedragen product, gemaakt van de was van bijen. Dit kwam de kwaliteit ten goede. In sommige culturen werden geurkaarsen zelfs een statussymbool, zoals in Frankrijk.

Vandaag de dag kan je vrijwel elke geur optie van geurkaarsen en geurkaars kleur aanschaffen die je kan bedenken. Voor dagen als kerst zijn zelfs speciale feestdag geurkaarsen gemaakt.

Bovendien: Wist je dat er meer dan 18 uitvoeringen van Geurkaarsen zijn! Wat ook interessant is, is dat er in Nederland meer dan 25 producenten van geurkaars merken zijn!

Bovendien is men vooruitstrevende geworden met ingrediënten. Een leuk voorbeeld daarvan is soy wax.

Alternatieve benamingen

Als wij het over Treewick geurkaarsen hebben bedoelen wij daarmee ook geparfumeerde Treewick kaarsen en de Engelse vertaling Treewick Scented Candles.

Dat houdt in dat de artikelen die wij in deze blog geselecteerd hebben ook geparfumeerde Treewick kaarsen bevatten. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij het juiste beeld krijgt van Treewick geurkaarsen en geen enkel product over het hoofd wordt gezien.

Als jou andere benamingen voor Treewick geurkaarsen te binnen schieten laat het ons dan even weten. Deel je ervaringen in de reacties, dan zorgen wij ervoor dat die in de toekomst ook meegenomen wordt.

Geurkaarsen Treewick 2
Treewick heeft een divers assortiment aan geuren.

Treewick kopen? Waar op letten

Wil je ervoor gaan en wil je je bestelling doen? Als dat het geval is zijn er een aantal argumenten om af te wegen.

Als je de volgende informatie meeneemt in je afweging weet je welk product het beste bij jouw situatie past. Misschien past het ene product beter bij je dan een andere.

In dit hoofdstuk geven wij je uitleg over de intensiteit van de geur, de ingrediënten die gebruikt zijn, hoelang je met de kaars kan doen, of dit accessoire in jouw interieur past en meer.

Ons motto is altijd: liever eerst nadenken dan later spijt hebben.

Neem hier zeker even de tijd voor en maak desnoods een lijst met voor- en nadelen. Zo ben je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt en voorkom je dat je het verkeerde artikel koopt.

Cadeautje of voor jezelf

Veel mensen zullen een geurkaars uitzoeken voor zichzelf. Om jezelf eens lekker te verwennen. Je hebt er immers hard voor gewerkt 🙂

Omdat geurkaarsen in alle prijsklassen verkrijgbaar zijn en meestal ook nog eens een leuk ontwerp hebben, zijn geurkaarsen ook erg leuk om als cadeautje te geven. Veel mensen zullen het waarderen. Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel geurkaarsen in huis.

Een Treewick geurkaars is een van de fijnste geur-cadeau’s die je iemand kan geven. Treewick is beschikbaar in allerlei geuren, waardoor je altijd een geschikte geur kan geven.

Je zou ook kunnen nadenken of de geur past bij de ontvanger van het cadeautje. Door hier tijd in te steken laat je zien dat je om de ander geeft en tijd voor hem of haar wil uittrekken.

Als voorbeeld past een bepaalde bloemengeur misschien wel bij de ontvanger van het cadeautje.

Of … misschien is de ontvanger juist gebaat bij een ontspannende eucalyptusgeur, als hij of zij veel met stress kampt.

Het is ook mogelijk dat een energieke muntgeur precies is wat iemand nu nodig heeft.

Gelukkig zijn er veel mogelijkheden. Je kan geuren als amber en dennenboom vinden op de geurkaars geuren pagina.

Het merk van een Treewick geurkaars

Een product uitkiezen vanuit een merkgedachte kan allerlei voordelen met zich meebrengen.

Merken zijn consistent en bieden daardoor een verwachting. Kenmerken als afmetingen, levertijden en prijsklassen zijn vaak hetzelfde bij bekende merken.

Bovendien bieden merken een garantie van degelijkheid. Omdat merken een reputatie opbouwen is kwaliteit belangrijk en zullen zij die altijd willen blijven bieden.

Een merk kan daarnaast een bevestiging van je persoonlijkheid zijn. Als een merk voor vrijheid staat en jij vindt dat belangrijk, dan is het de moeite waard om een artikel van dat merk te kopen.

Een Treewick geurkaars is een unieke geurkaars door de houten lont, wat de meeste andere merken niet aanbieden.

Als je meer merken wil ontdekken dan de getoonde merken op deze pagina, klik dan vooral even door naar de pagina met % alle geurkaars merken.

Geurkaarsen Treewick 4 (1)
De Treewick geurkaarsen hebben maar liefst 50 branduren.

De kleur van een Treewick geurkaars

Wanneer je een geurkaars koopt moet je goed nadenken over de kleur van het artikel. Kleuren hebben namelijk verschillende functies.

Als voorbeeld zorgt een kleur als oranje voor intimiteit. Ga voor deze kleur als je gezelligheid wil creëren.

Daarentegen is een kleur als donkergroen juist ontspannend. Kies deze kleur in een studeerkamer waar je rust wil vinden.

Een kleur als geel is weer erg fris. Daarnaast zal deze kleur goed de aandacht trekken, mocht je dat willen. Ga voor deze kleur in een ruimte veel gebeurt, zoals een sportruimte.

Zwarttinten en wit zijn neutraal en kunnen met de meeste interieurs gecombineerd worden.

De kleur van Treewick geurkaarsen is gebaseerd op de geur die je kiest. Als voorbeeld heeft vanille een crème kleur, terwijl speculaas een bruine was heeft.

Tot slot moet je je afvragen: matcht de gekozen kleur bij de rest van je inrichting. En indien je de Treewick geurkaars cadeau doet: past de kleur bij de inrichting van de ontvanger.

De geur van een Treewick geurkaars

Je bestelt een Treewick geurkaars natuurlijk voor de heerlijke geur. Geur is de meest belangrijke eigenschap van een geurkaars. Geur stimuleert comfort en zoveel meer.

Je huis voorzien van een lekkere geur is niet alleen belangrijk, het is essentieel voor jouw gemoedstoestand. Wist je dat bepaalde geuren een positief effect hebben op jouw gevoelens?

Of een geur bij je past is heel persoonlijk. Jij vindt misschien geur A fijn, een ander geur B. Dat kan natuurlijk. Iedereen mag haar of zijn eigen favoriet bestellen.

Om het beste geurtje voor jou te vinden is de intensiteit van de geur een belangrijke eigenschap om mee te beginnen. Bij geurkaarsen heb je daar gelukkig grip op. Je kan een geurkaars langer branden als je een gecontroleerde hoeveelheid geur wil verspreiden.

Sommige merken claimen een krachtigere geur te verspreiden dan andere merken. Wij vinden dat soort statements te betwisten. Je zal uiteindelijk zelf moeten ervaren hoe intens de geur van jouw geurkaars is. Gelukkig zijn er veel merken om uit te kiezen waardoor je uiteindelijk altijd de juiste kaars voor jou zal vinden.

Wat de geur van Treewick geurkaarsen onderscheid van andere geurkaarsen, is dat Treewick voor herkenbare geuren kiest als Vanille, Sandelhout en Kaneel maar dat wel enorm sterk doet. De geur is heerlijk.

Tot slot: Let er bij het vinden van jouw ideale geur op dat jij de geur misschien top vindt, maar anderen niet. Indien je met andere mensen woont is dat iets om in het achterhoofd te houden. Bespreek altijd even welke behoeftes anderen hebben.

Wij hopen dat deze informatie helpt om te bepalen welk geurtje voor jou een fijne optie is.

Ingrediënten van Treewick kaarsen

Het meest essentiële ingrediënt van een geurkaars is was. Was is een biologisch product en is altijd vettig. Was kan afkomstig zijn van de carnaubapalm. Door het hoge smeltpunt is was het meest geschikte basisingrediënt voor geurkaarsen. Paraffine wordt ook regelmatig gebruikt als basis ingrediënt.

Op de tweede plek is geur het meest belangrijke ingrediënt van geurkaarsen. Geur kan gemaakt worden met geurolie, essentiële olie, parfum of kruiden. De meest gezochte geuren zijn dennengeur, appelkaneel en amber.

Na was en de geur is de lont een belangrijk ingrediënt. Er zijn 2 opties mogelijk: een stof koord of houten lont.

Om de fijnste lont te vinden moet je 2 dingen in het achterhoofd houden:

 • Niet elk lont gaat samen met elke was. Een dunner koord zal voor een andere verbrandingssnelheid zorgen. Test hiermee en ervaar het zelf
 • Of je gaat voor hout of stof is persoonlijk. Hout is de laatste jaren populair geworden, maar met een traditioneel koord is niets mis

Tot slot worden kleurstoffen toegevoegd aan kaarsen. Met een beetje kleur wordt de kaars ook visueel aantrekkelijk. Daardoor wordt het automatisch een accessoire voor in je woning.

Wat is jouw favoriete samenstelling van ingrediënten? Laat het ons weten in de reacties

Geurkaarsen Treewick 5 (1)
Gun jezelf een momentje van ontspanning met een luxe Treewick geurkaars.

Duurzame Ingrediënten

De duurzaamheid van geurkaarsen is een relevant onderwerp. Ook voor andere producten wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Gelukkig zijn kaarsen al regelmatig van duurzame materialen gemaakt.

Voorbeelden waarbij de aanbieder kan kiezen voor duurzame ingrediënten zijn:

 • De was: bijvoorbeeld van kokos
 • De lont: zoals hout als gebruikt materiaal
 • Geur: door natuurlijke oliën te gebruiken
 • Kleur: kleurstoffen zijn ook op plantaardige basis mogelijk

Wij adviseren om altijd af te wegen of ingrediënten duurzaam zijn. Een reden daarvoor is gezondheid, natuurlijke ingrediënten zijn vaak minder chemisch geproduceerd.

Recyclen

Ook het opnieuw gebruiken van geurkaars ingrediënten is belangrijk. Redenen voor recycling zijn:

 • Plastic verlies voorkomen in plaats van afval achter te laten in de natuur
 • Verantwoord gebruik van natuurlijke grondstoffen
 • Verantwoordelijkheid nemen naar latere generaties
 • Efficiëntie voordelen door hergebruik van materialen

Gelukkig zijn er bij geurkaarsen allerlei onderdelen die je kan hergebruiken. Dat komt door nieuwe uitvindingen, maar ook omdat de meeste ingrediënten zich daar simpelweg voor lenen.

Herbruikbare onderdelen zijn:

 • Het glazen of aluminium potje
 • De papieren verpakking mag bij het oud papier
 • De resten van was kan je nog eens smelten en er een extra kaars van maken

Lees altijd even de verpakking van het product. Daarop staat vaak wel beschreven hoe je het product goed kan hergebruiken.

Hoe lang gaat een kaars mee

Als je een geurkaars bestelt wil je daar vanzelfsprekend wel lang plezier van hebben. Een kaars kan duur in de aanschaf zijn en daarom is het fijn als je er even mee vooruit kan.

Treewick geurkaarsen zijn doorgaans relatief groot door hun ronde vorm en branden daardoor ook langer, zeker 50 uren.

Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op hoelang jouw geurkaars meegaat. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het formaat van de kaars: grotere kaarsen branden meestal langer
 • Het type was: sojawas en bijenwas gaan doorgaans langer mee dan kaarsen gemaakt van paraffine
 • De brandtijd per sessie. Bovendien: als je een kaars maar eventjes aansteekt zal de kaars niet egaal opbranden wat niet wenselijk is voor geleidelijke verbranding
 • De hoeveelheid wind: dichtbij een airco zal de vlam sneller branden

Welk budget heb je?

Als je een Treewick geurkaars overweegt te bestellen zijn de kosten belangrijk. Godzijdank zijn heel veel geurkaarsen heel betaalbaar.

Elk persoon heeft een ander budget en niet iedereen kan hetzelfde besteden aan een geurkaars.

Treewick Geurkaarsen zijn vrijwel in alle gevallen onder de 20 euro, wat een mooie prijs is voor zo’n sterke geurkaars.

Wanneer je op zoek bent naar een budget geurkaars, dan zijn % Bolsius geurkaarsen, Kneipp geurkaarsen en SPAAS geurkaarsen interessant om te bekijken.

Als je budget wat ruimer is en je wilt een goed verkopende kaars dan zijn % Blomus Fraga geurkaarsen, Riviera Maison geurkaarsen en Therme geurkaarsen echt heel fijn.

Als je budget oneindig is zijn % geurkaarsen van Onno, geurkaarsen van Bahoma London en geurkaarsen van RITUALS fantastisch om aan te schaffen.

Veilig kaarsen branden

Kaarsen aansteken doe je niet zonder risico’s. Ook Treewick geurkaarsen niet. Je gaat immers aan de slag met vuur.

Als je een kaars aansteekt wil je dat wel verantwoord doen, om ongelukjes te voorkomen.

Dingen om op te letten zijn:

 • Brandtijd: een kaars een paar uurtjes branden is wat gebruikelijk is. Stop in ieder geval met branden als je naar bed gaat of ergens weggaat
 • Hou een oogje in het zeil: laat een kaars nooit onbeheerd achter
 • Kinderen en dieren: houdt geurkaarsen buiten hun bereik om ongelukken te voorkomen
 • Plaatsing van de geurkaars: gebruik een platte ondergrond en plaats de kaars niet in de buurt van meubels
 • Een % veilige geurkaars houder: de houder moet groot genoeg zijn en al het kaarsvet op kunnen vangen
 • Tocht: bij een hoge hoeveelheid wind kan de vlam versterkt worden of juist sneller uitgaan
 • Brandveiligheid: zorg er in elk huishouden voor dat dingen als blussers aanwezig zijn mocht er toch iets gebeuren

Design voor in huis

Een geurkaars heeft ook een decoratieve rol.

Een geurkaars kan als design object in jouw woning gebruikt worden. Hoe interessant is het om je woning gezelliger te maken met een Treewick geurkaars.

Geurkaarsen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en verpakkingen. De meeste geurkaarsen zijn smaakvol ontworpen waardoor ze elegantie toevoegen aan de door jou gekozen ruimte.

Goedkopere merken zijn niet zo opvallend, maar bekendere merken als % Baobab geurkaarsen, Ted Sparks geurkaarsen of Parks London geurkaarsen hebben geweldige designs.

Wanneer je zo’n opvallend design strategisch plaatst in jouw woning zal de kaars ongetwijfeld een mooi extra accent zijn en de sfeer in jouw woning benadrukken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Als jij in de planning hebt om gebruik te maken van een Treewick geurkaars dan spelen er wellicht wat vragen bij je.

Vragen die ook veel bij anderen spelen hebben wij in het volgende overzicht voor jou op een rijtje gezet. Dat maakt het voor jou direct een stuk fijner om gebruik te maken van Treewick geurkaarsen.

Veel voorkomende vragen over Treewick geurkaarsen zijn:

Zijn Treewick geurkaarsen goede geurkaarsen?

Treewick Geurkaarsen zijn hele goede geurkaarsen. De houten lonten maken ze uniek waardoor je meteen een bijzonder accessoire in huis haalt.

Wat is de Engelse vertaling van Treewick Geurkaarsen?

De Engelse vertaling van Treewick Geurkaarsen is Treewick Scented Candles.

Als je meer vragen hebt over Geurkaarsen, dan verwijzen wij je graag naar de veelgestelde vragen en antwoorden over geurkaarsen. Op die pagina hebben wij nog veel meer vragen en antwoorden over Geurkaarsen verzameld en beantwoord.

Conclusie

Ben je benieuwd wat wij de meest fijne Treewick geurkaars vinden?

Uit alle 50 Treewick geurkaarsen die wij hebben vergeleken is wat ons betreft 1 duidelijke winnaar aan te wijzen: Treewick Geurkaars – Sandalwood.

De reden daarvoor is omdat de kaars maar liefst 50 branduren heeft en met de knetterde houten lont creëer je ook nog eens een warme sfeer.

Andere kopers op Bol en Amazon ervaren dat de knetterende geurkaars een lekkere geur heeft.

Deze Treewick geurkaars gaat je gelukkig maken in elke ruimte, in elk huis en kan je op elk moment in het jaar aansteken. Dat een kaars veelzijdig is vinden wij belangrijk. Het is helemaal in lijn met de missie van Fijnvoorthuis.nl: om mensen te helpen gerichtere aankopen te doen.

Lets go? Aanschaffen die hap!

Gerelateerde Geurkaars merken

Treewick geurkaarsen zijn enorm gewild in Nederland. Op het internet zoeken veel mensen naar Treewick geurkaarsen en in echte winkels worden ze ook veel verkocht.

Als jij een regelmatige koper bent van Treewick geurkaarsen dan zijn de volgende Geurkaars merken mogelijk ook iets voor jou. Mensen die Treewick geurkaarsen fijn vinden, vinden de volgende producten vaak ook fijn.

In de lijst hieronder kan je een selectie vinden van de best verkochte Geurkaars merken. Met deze selectie kan jij zelf bepalen of deze merken voor jou ook interessant zijn.

Geurkaarsen Bridgewater Candle Company 1
Bridgewater Candle Company Geurkaarsen
HK Living Geurkaarsen
Geurkaarsen Treewick 1
TreeWick Geurkaarsen
Geurkaarsen Blomus Fraga 1
Blomus Fraga Geurkaarsen
Geurkaarsen Scento 1
Scento Geurkaarsen
Geurkaarsen Therme 1
Therme Geurkaarsen

Zoek je een andere Geurkaars? Ontdek alle Geurkaars Merken, Geuren en Soorten

Fijnvoorthuis.nl staat voor kwaliteit

In 2022 zijn Perry en Lisanne gestart met Fijnvoorthuis.nl. Het project komt voort uit hobby, passie en frustratie.

Ondernemen en digitaliseren houdt Perry al bezig sinds 2009. Hij vindt het tof om er mee bezig te zijn en platformen of andere digitale creaties te bouwen. Lisanne is gek op interieur.

De frustratie die Lisanne en Perry delen komt voort uit de overload aan troep dat mensen tegenwoordig kopen. Kasten puilen uit, veel gaat uiteindelijk naar kringlopen of van zelf de prullenbak in.

Met deze website proberen Perry en Lisanne mensen te helpen om gerichtere aankopen te doen. Zo wordt er naar onze verwachting minder onnodig gekocht en stranden er minder spullen.

Mocht je wat hebben aan onze tips, laat het dan weten in de comments!

Perry en Lisanne
Lisanne en Perry

Hoi ik ben Perry! Doordeweeks ben ik digitaal projectmanager voor bedrijven als Plieger, Philips Hue, HACO en anderen. Ik vind dit soort projecten gaaf en ben dol op eCommerce en online. Sinds 2011 ben ik daarnaast online ondernemer. Het begon klein met Twitteraccounts en is uitgegroeid door projecten als Fijnvoorthuis.nl. Deze website run ik met mijn vriendin Lisanne die veel kijk heeft op huisinrichting.

Plaats een reactie