Over Fijnvoorthuis.nl

Fijnvoorthuis.nl is een blog over fijne interieurproducten in allerlei geuren, kleuren en maten met actuele prijzen. Iedereen wil zijn of haar huis mooi decoreren, maar natuurlijk wel voor een fijne prijs.

Denk daarbij aan merken als RITUALS, of producten als geurstokjes.

De site is opgericht op 11 november 2022 door Perry en Lisanne. Perry is online ondernemer en Lisanne is gek van home-producten.

Waarom Fijnvoorthuis.nl?

Fijnvoorthuis.nl is opgericht door Perry en Lisanne in 2022 en staat voor kwaliteit. Wij hebben de website deels uit passie en deels uit frustratie opgezet.

De passie komt vanuit digitaal ondernemen. Wij vinden het allebei erg leuk om bezig te zijn met websites, WordPress, SEO en affiliate. Wij zitten heel de dag op social media en vinden het leuk om dingen te delen. Het is een hobby die wij delen en waar wij gezellig samen in ondernemen.

De frustratie zit in het feit dat er dagelijks zoveel producten gekocht worden die direct weer in de kast of prullenbak verdwijnen. Jaarlijks gooit de gemiddelde mens 490 kilo spullen weg¹., wat wij enorm zonde vinden. Voor voedsel geldt een vergelijkbare trend, tot 9% van het beschikbare eten wordt doorgaans weggegooid².

Om deze redenen vinden wij het belangrijk dat, als mensen spullen kopen, zij in ieder geval een gerichte, passende aankoop doen. Wij kunnen niet tegenhouden dat mensen spullen willen kopen, maar op deze manier minimaliseren wij wel de kans dat het in de prullenbak verdwijnt.

Wij hopen dat je wat hebt aan onze tips en adviezen. Laat het zeker even weten in de comments.

Lisanne en Perry

Hoi! Wij zijn Lisanne en Perry. Wij komen allebei oorspronkelijk uit Brabant, Lisanne uit Middelbeers en Perry uit Molenschot. Sinds 2012 wonen wij op onszelf en hebben wij ervaring opgedaan met allerlei huis- tuin en keuken artikelen. In 2022 hebben wij ons droomhuis gevonden in Oosterhout waar wij sindsdien wonen met onze 2 katten Zoë en Lumi.

Doordeweeks hebben wij een fulltime baan. Naast onze baan vinden wij het leuk om te barbecueën, reizen, festivals te bezoeken en te bloggen.

Perry en Lisanne breed
Op vakantie in Marokko in 2022

Lisanne

Hoi ik ben Lisanne! In mijn baan als social worker ben ik met veel mensen in contact om hen te helpen met hun week- en wooninvulling. Ik word er blij van om mensen te helpen met het creëren van een fijne thuiservaring. Ik lees daarnaast graag over interieur en styling advies. Op Fijnvoorthuis.nl wil ik ook anderen hiermee helpen, online. Mijn vriend Perry is handig met websites en samen hopen wij jou te helpen met jouw woonwensen.

Lisanne huis

Perry

Hoi ik ben Perry! Doordeweeks ben ik digitaal projectmanager voor bedrijven als Plieger, Philips Hue, HACO en anderen. Ik vind dit soort projecten gaaf en ben dol op eCommerce en online. Sinds 2011 ben ik daarnaast online ondernemer. Het begon klein met Twitteraccounts en is uitgegroeid door projecten als Fijnvoorthuis.nl. Deze website run ik met mijn vriendin Lisanne die veel kijk heeft op huisinrichting.

Perry huis

Samenwerken?

Fijnvoorthuis.nl is een affiliate website en wij staan er voor open om samen te werken.

Voorbeelden van samenwerkingen

Indien je zo’n samenwerking wil bespreken, neem dan zeker even contact op.

Check ook vast het privacy- en cookiebeleid. Op die pagina kan je een overzicht van aangesloten affiliate netwerken vinden.

Als je een ander soort samenwerking wil bespreken zien wij ook graag je bericht tegemoet.

Bronnen

 1. Universiteit Utrecht – Wanneer vinden we spullen waardevol
 2. Milieu Centraal – Hoeveel voedsel verspillen we?

3 gedachten over “Over Fijnvoorthuis.nl”

   • Ja ging goed. Heb er zojuist per abuis eentje gewist, voel je vrij hem te plaatsen.
    Ik heb nogal veel last van obscure reacties onder de berichten. Daarom toch maar een systeem gemaakt waarin je als webmaster de berichten moet accepteren helaas. Bij het test is er wat misgegaan… Sorry.

    Beantwoorden

Plaats een reactie