De start van Fijnvoorthuis.nl! By Perry en Lisanne

Hoi! Welkom op onze nieuwe website. De start van een mooi ondernemersavontuur.

Op Fijnvoorthuis.nl delen wij tips om de beste producten voor thuis te vinden. Denk daarbij aan geurstokjes, geurkaarsen of wierook. In de toekomst willen wij de website uitbreiden met andere fijne producten voor thuis. De tijd zal het leren 🙂

Er zijn natuurlijk genoeg categorieën om over te schrijven, maar het kost ook veel tijd om dat goed te doen. We vragen je daarom een beetje geduld te hebben, met de tijd wordt de website voller en voller.

De website is opgezet na het eerdere succes van Manageproject.nl. Perry runde deze website alleen. De website is meer voor professionals, denk daarbij aan boeken, cursussen en thuiswerk artikelen. Alles wat Perry geleerd heeft op zijn eigen website is meegenomen in de opzet van Fijnvoorthuis.nl. Op deze manier kan de gebruikerservaring optimaal worden. Hopelijk merk je dat in het lezen van onze blogartikelen.

Lees meer over onze ambitie en de reden waarom wij Fijnvoorthuis.nl hebben opgezet op de pagina over Lisanne en Perry.

Wil je contact opnemen om samen te werken? Ga dan vooral even naar de contactpagina.

Welkom bij de start van dit verhaal. Let’s go! Veel lees plezier!

Hoi ik ben Perry! Doordeweeks ben ik digitaal projectmanager voor bedrijven als Plieger, Philips Hue, HACO en anderen. Ik vind dit soort projecten gaaf en ben dol op eCommerce en online. Sinds 2011 ben ik daarnaast online ondernemer. Het begon klein met Twitteraccounts en is uitgegroeid door projecten als Fijnvoorthuis.nl. Deze website run ik met mijn vriendin Lisanne die veel kijk heeft op huisinrichting.

Plaats een reactie