RITUALS – The Ritual of Sakura Geurstokjes: alle varianten in Oktober 2023

Jij bent op zoek naar RITUALS: the Ritual of Sakura Geurstokjes om de luxe, unieke RITUALS ervaring bij jou thuis te creëren.

Wij zijn Perry en Lisanne en wonen sinds 2012 op onszelf. Wij houden van fijn ruikende producten voor thuis. Het uitzoekwerk hebben wij al voor jou gedaan en alle geurstokjes en navullingen uit de collectie RITUALS: the Ritual of Sakura voor jou verzameld.

Lees snel verder en weeg kies zelf welk Ritual of Sakura product het beste bij jou past. Onderaan de pagina kan je ook aanvullende informatie over Ritual of Sakura Geurstokjes vinden zoals dingen om rekening mee te houden, eigenschappen en veelgestelde vragen.

Heb je vragen? Laat ze achter in de comments onderaan de pagina.

Overzicht van the Ritual of Sakura Geurstokjes

Je bent er waarschijnlijk al aan uit dat de Geurstokjes van Ritual of Sakura bij jou passen. Dat is niet gek, RITUALS is een geweldig merk.

Om de zoektocht voor jou makkelijker te maken hebben wij alle producten verzameld die bij deze collectie horen. Daarbij hebben wij rekening gehouden met prijs, betaalbaarheid, kwaliteit, reviews en marktonderzoek. Dit zijn allemaal zaken om rekening mee te houden in het kiezen van het juiste RITUALS: the Ritual of Sakura Geurstokje.

In ons onderzoek zien wij RITUALS: the Ritual of Sakura scent sticks en RITUALS: the Ritual of Sakura fragrance stokjes ook als RITUALS: the Ritual of Sakura Geurstokjes, maar wierook stokjes hebben wij niet meegenomen.

In de volgende lijst vatten wij alle producten uit deze collectie voor jou samen. Uit deze selectie kan jij zelf kiezen welk product het beste bij jou past.

RITUALS is selectief in samenwerkingen met webshops. Het is mogelijk dat producten uitverkocht en niet meer op voorraad zijn, zeker in actieperiodes.

Gelukkig zijn er meer webshops die RITUALS geurstokjes aanbieden met korting. Kies zelf jouw favoriete webshop hieronder.Over RITUALS: the Ritual of Sakura Geurstokjes

Wat zijn RITUALS: the Ritual of Sakura Geurstokjes?

RITUALS: the Ritual of Sakura Geurstokjes zijn producten die als doel hebben een bepaalde geur in jouw huis te verspreiden. Het product bestaat meestal uit 3 onderdelen; vloeistof, een houder en stokjes.

De vloeistof in de houder is een kunstmatig middel, een aroma met een sterke geur. Het idee van het product is dat deze geur zich verspreidt door de ruimte waarin jij het geurstokje plaatst.

De houder is meestal een glazen of stenen flesje met een mooi design. Er zijn ontzettend veel variaties voor de houder. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het materiaaltype of de kleur. Op de houder zie je doorgaans het meeste terug van het merk. Merken onderscheiden zich door houders te maken met een typisch design van herkenbare materialen.

De stokjes zijn meestal van hout. Omdat de stokjes van hout zijn absorberen zij de vloeistof uit het flesje. Daardoor houden de stokjes de vloeistof lang vast. Omdat de stokjes licht vochtig zijn kan de tocht in huis de geur van de vloeistof makkelijk meenemen.

RITUALS: the Ritual of Sakura is een van de meest gezochte geurstokjes merken online. Ben jij echt op zoek naar een geweldig product dat ook door veel anderen als zeer positief wordt ervaren? Dan is dit het merk voor jou.

The Ritual of Sakura geurstokjes japan
Het gevoel van Japanse kersenbloesem in huis met Sakura geurstokjes van RITUALS

RITUALS: the Ritual of Sakura Geurstokjes kopen? Let op

Als jij overweegt geurstokjes van RITUALS te kopen zijn er een aantal punten om af te wegen. Wij hebben die punten voor jou op een rijtje gezet.

Wat is de geschiedenis van Rituals?

Het merk Rituals werd in 2000 opgericht door Raymond Cloosterman, die daarvoor werkzaam was voor Unilever. Tijdens zijn zakenreizen naar onder andere New York, Parijs en Londen deed hij inspiratie op voor het beginnen van een eigen bedrijf.

Samen met vakmensen die Cloosterman tijdens zijn zakenreizen heeft ontmoet schrijft hij een businessplan. Enkele van deze vakmensen zijn een antropoloog uit Parijs en een paar parfumeurs. De pijlers verzorgingsproducten en in huis staan centraal.

Het plan was om een luxe, maar ook betaalbaar merk op de markt te brengen. Uiteindelijk is dit gelukt, Rituals is een merk met invloeden vanuit spiritualiteit en Oosterse filosofieën. Rituals producten worden verkocht in winkels met een elegante en luxe uitstraling, waarbij de klantbeleving centraal staat.

Over the Ritual of Sakura

De Ritual of Sakura is misschien wel de meest bekende merknaam van RITUALS. Sakura is het Japanse woord voor kersenbloesem. Deze geur wordt in Japan al eeuwen gebruikt bij schoonheidsbehandelingen, maar ook als interieur geur.

RITUALS heeft deze geuren samengebracht in een merklijn die deze naam gekregen heeft. Het is prachtige lijn die het vooral goed doet als cadeau. Naast dat het geurstokjes en doucheschuim bevat. Krijg je er ook een scrub bij. Door de scrub met kersenbloesem wordt de huid weer helemaal gaaf en ruikt het heerlijk.

Welke twee tot vier ingrediënten zitten in de geurolie van dit RITUALS product en waarom zijn dat heerlijke geur ingrediënten? De belangrijkste twee ingrediënten van de Ritual of Sakura zijn kersenbloesem en rijstmelk.

Sakura is een Japans symbool voor puurheid en de wedergeboorte van de natuur. De kersenbloesem zorgt voor een zoete, bloemige geur. Japanse dichters omschrijven de kersenbloesem als lente-sneeuw.

In Japan, en andere Aziatische landen, staat rijstmelk symbool voor geluk, vruchtbaarheid en overdaad.

Bij gebruik van andere RITUALS producten, zoals bodycrème en doucheschuim, zorgt dit ingrediënt voor een gezonde gloed en voor een zachte, soepele huid.

The Ritual of Sakura geurstokjes cherry blossom
Cherry Blossom of ook wel Kersenbloesem is het belangrijkste ingrediënt van the Ritual of Sakura geurstokjes.

The Ritual of Sakura is al een lange tijd een van de belangrijkste collecties van RITUALS. De inspiratie komt van de eeuwenoude Hanami ceremonie in Japan. Hierbij wordt de schoonheid van de kersenbloesem gevierd.

De Sakura kersenbloesem staat symbool voor het genieten van het leven en de schoonheid ervan, aangezien het erg vluchtig kan zijn. Geniet dan ook elke dag van the Ritual of Sakura en zie het als een nieuw begin.

70 of 250ml

RITUALS verkoopt twee verschillende formaten van geurstokjes: 70 ml en 250 ml. Afhankelijk van de grootte van de ruimte waar je ze wilt gebruiken, kan je kiezen voor de normale of minivariant.

Zo kan je het beste de normale variant kiezen als je ze in de woonkamer neerzet, terwijl voor een kleine ruimte, zoals het toilet of de studeerkamer, zijn de mini geurstokjes goed geschikt.

Tevens verkoopt RITUALS navulverpakkingen, zodat je de oude houder kan hergebruiken. Heel duurzaam!

Hoe lang gaat The Ritual of Sakura mee?

De normale variant geurstokjes, van 250 ml, gaat gemiddeld drie maanden mee.

De minigeurstokjes zijn op na ongeveer twee tot drie weken. Hoe lang de geurstokjes meegaan is echter ook afhankelijk van het aantal stokjes wat je gebruikt.

Wist je dat het flesje met olie langer meegaat als je minder stokjes gebruikt? Dit zal er wel voor zorgen dat de geur van the Ritual of Sakura minder sterk aanwezig is dan als je alle stokjes gebruikt. Gebruik je alle stokjes, dan is de geur het krachtigst en blijf de geur het langst hangen.

The Ritual of Sakura in jouw interieur

In principe passen the Ritual of Sakura geurstokjes goed in ieder interieur. Door de witte, glazen fles heeft het flesje een neutrale uitstraling.

Daarnaast hebben de geurstokjes van RITUALS ook een luxe uitstraling. Het is bijna zonde om de geurstokjes in een ruimte te zetten waar je ze bijna niet ziet, zoals het toilet. Geurstokjes die in de woonkamer staan voegen echt iets toe aan het interieur.

Als jij in verschillende ruimtes in jouw huis geurstokjes wilt neerzetten, kan je het beste voor verschillende geuren kiezen. Zo geniet je elke keer weer van een nieuwe geur in plaats van dat je gewend raakt aan die ene geur die je overal gebruikt.

Naast het mooie, neutrale en luxe uiterlijk zorgen de geurstokjes voor een lekkere bloemige geur in huis. Op het begin duurt het even voor je de geur ruikt, omdat de olie nog in de stokjes moet trekken.

Als dit eenmaal is gebeurt, ruik je de geur heel sterk in de ruimte waar de stokjes neergezet zijn. Mocht je het gevoel hebben dat de geur minder wordt, draai dan de stokjes om. Dan zal je de geur weer sterker ruiken.

Sommige mensen gebruiken geurstokjes om een lekkere geur toe te voegen aan het huis, terwijl andere het gebruiken om andere geuren te verdoezelen. Heb je bijvoorbeeld huisdieren, dan kan het zijn dat het niet altijd even fris ruikt in huis. In het toilet kan het de luchtverfrisser vervangen.

The Ritual of Sakura geurstokjes kersenbloesem
Probeer ook eens losse kersenbloesem in jouw woning, dat ruikt ook heerlijk.

Wat kenmerkt the Ritual of Sakura geurstokjes?

RITUALS heeft verschillende collecties, met allemaal hun eigen kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid gemaakt worden tussen de diverse collecties. De producten van the Ritual of Sakura zijn wit met roze.

De combinatie blauw met koperkleur zie je terug bij the Ritual of Hammam en bij the Ritual of Happy Buddha staan de kleuren oranje en rood centraal.

In the Ritual of Ayurveda komt ook rood terug, maar dan in combinatie met donkerpaars.

De collectie the Ritual of Jing herken je aan groene verpakkingen en the Ritual of Karma is mintgroen.

In samenwerking met het Rijksmuseum is the Amsterdam Collection uitgebracht, waarvan de verpakkingen lijken op Delfs Blauw aardewerk. Helaas is deze vrijwel overal uitverkocht, het was een tijdelijk product.

Tot slot heeft de mannenlijn the Ritual of Samurai een grijze kleur.

Witte RITUALS Geurstokjes

Sommige mensen herkennen geurstokjes aan het uiterlijk. Dat is niet raar want de designs van RITUALS zijn erg opvallend.

Zoek jij de witte RITUALS Geurstokjes? Dan ben je op de juiste plek. Het flesje van dit product is wit en de stokjes tot op bepaalde hoogte ook.

Wat zijn de trends de laatste tijd?

Tegenwoordig vinden steeds meer mensen het belangrijk om te letten op de duurzaamheid van producten. Daarom heeft RITUALS ervoor gekozen om navulverpakkingen te verkopen.

Er zijn navulverpakkingen te koop voor verschillende producten naast de geurstokjes. Ook voor bijvoorbeeld lichaamscrème en handzeep kan je navullingen kopen. Het is voordeliger om een navulverpakking te kopen dan dat je een hele nieuwe set geurstokjes koopt.

De navulverpakkingen zijn dus goedkoper dan nieuwe sets, maar het is ook beter voor het milieu. Je hoeft niet elke keer de verpakkingen weg te gooien, maar je gebruikt ze telkens weer opnieuw. Zo verminder je de enorme afvalstroom.

Veelgestelde vragen over RITUALS: the Ritual of Sakura Geurstokjes

Er zijn een heel aantal veel gestelde vragen over RITUALS: the Ritual of Sakura Geurstokjes. Hieronder vind je de meeste gestelde vragen en de antwoorden daarop. Handige informatie die je moet weten.

Hoe werken RITUALS: The Ritual of Sakura Geurstokjes?

RITUALS: The Ritual of Sakura geurstokjes werken in tegenstelling tot wierook met het verstuivingsprincipe. Wierook werkt met verbranding. Verstuiven klinkt misschien heel moeilijk, maar dit valt best wel mee.

Als je Sakura Geurstokjes koopt dan krijg je een potje met vloeistof en een aantal stokjes. Wanneer je de stokjes in het potje, de diffuser doet, dan zullen deze stokjes de vloeistof opgaan nemen. Voordat de stokjes de geur zullen gaan afgeven moeten ze eerst deels verzadigd raken. Wanneer dit het geval is zal de vloeistof via de stokjes aan de omgeving afgegeven worden.

Het aantal stokjes dat je gebruikt bepaalt hoe sterk de geur is die verspreid wordt. Als je alle stokjes erin doet, dan zal de geur op zijn sterkst zijn. Wil jij een mindere sterke geur of gewoon dat de Ritual of Sakura geurstokjes langer meegaan? Dan kun je er gerust wat stokjes uithalen.

Hoelang gaan RITUALS: The Ritual of Sakura Geurstokjes mee?

Hoe lang Geurstokjes meegaan, dat ligt grotendeels aan de kwaliteit van de geurstokjes. Geurstokjes van bijvoorbeeld RITUALS, Janzen en Riviera Maison vallen in het middensegment, en gaan veel langer mee dan de merkloze geurstokjes van winkels als Action. 

De duurdere Geurstokjes zoals die van RITUALS, Marie-Stella-Maris en Boabab gaan gemiddeld 3 tot 6 maanden mee. Hierbij wordt er wel rekening mee gehouden dat alle geurstokjes in de diffuser zitten. Ga jij minder stokjes gebruiken dan zullen de geurstokjes langer meegaan. Een kanttekening is wel dat de geur die verspreid wordt ook minder sterk is.

Zijn Ritual of Sakura Geurstokjes gevaarlijk?

Er verschijnen nog wel eens berichten dat RITUALS Geurstokjes gevaarlijk zouden kunnen zijn. De stoffen in de olie zouden schadelijk kunnen zijn bij inademing. De geur producten die binnen de Europese Unie verkocht mogen worden zijn onderhevig aan hele strenge eisen. Concentraties van potentieel gevaarlijk stoffen worden heel streng gecontroleerd.

Hieruit valt ook te concluderen dat de stoffen in de Geurstokjes zeker niet gevaarlijk zijn bij inademen. 1 ding moet je wel goed in de gaten houden. Sommige mensen kunnen namelijk wel een allergische reactie krijgen wanneer de vloeistof op hun huid komt.

Pas dus altijd eventjes op wanneer je de stokjes omdraait, of wanneer je de diffuser bijvult met vloeistof. Verder zou ik zeggen, maak je geen zorgen.

Conclusie

Door een RITUALS: the Ritual of Sakura Geurstokje aan te schaffen ben jij er zeker van dat jouw huis super lekker zal ruiken. De aanschaf zal het gevoel in jouw huis verbeteren en zorgt voor een fijn thuiskomen.

RITUALS is bovendien een toonaangevend merk. Mogelijk een van de meest succesvolle home merken wereldwijd, met aanwezigheid in meer dan 30 landen. Vind je de bekendheid van een merk belangrijk? Overweeg dan zeker RITUALS: the Ritual of Sakura als interieurmerk. Wereldwijd doen zij het geweldig goed, je kan online ook veel positieve ervaringen terugvinden.

In elk huis of elke soort kamer zal een RITUALS geurstokje tot haar recht komen. Ze zijn simpelweg super.

Het Ritual of Sakura Geurstokje waar je wat ons betreft voor moet gaan is de duoverpakking 2x250ml. Met twee producten kan je even vooruit en dat wil je want de Sakura geur is geweldig.

De zoete, bloemige geur bestaat uit een combinatie van kersenbloesem en rijstmelk. Hoe krijgen ze het weer bedacht bij RITUALS? Geweldig gewoon.

Alle RITUALS geuren zijn subtiel en zullen niet overheersen in jouw interieur. Je hoeft niet bang te zijn om overladen te worden met parfum, dat zal met RITUALS niet gebeuren.

In de winkelmand ermee!

Andere Collecties RITUALS Geurstokjes

RITUALS is een prominent merk en hun Geurstokjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende geuren, maten en kleuren. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van populaire RITUALS geuren, zodat jij zelf kan kiezen welke collectie bij jou past. Ga naar alle RITUALS Geurstokjes.

Zoek je een ander Geurstokje? Bekijk de Alle merken, geuren en kleren Geurstokjes pagina
Wil je jouw geurstokje alleen hervullen? Bekijk dan de Geurstokjes refill pagina

Fijnvoorthuis.nl staat voor kwaliteit

Fijnvoorthuis.nl is opgericht door Perry en Lisanne in 2022 en staat voor kwaliteit. Wij hebben de website deels uit passie en deels uit frustratie opgezet.

De passie komt vanuit digitaal ondernemen. De frustratie zit in het feit dat er dagelijks zoveel producten gekocht worden die direct weer in de kast of prullenbak verdwijnen. Om deze redenen vinden wij het belangrijk dat, als mensen spullen kopen, zij een gerichte, passende aankoop doen.

Wij hopen dat je wat hebt aan onze tips en adviezen. Laat het zeker even weten in de comments.

Perry en Lisanne
Perry en Lisanne

Hoi ik ben Perry! Doordeweeks ben ik digitaal projectmanager voor bedrijven als Plieger, Philips Hue, HACO en anderen. Ik vind dit soort projecten gaaf en ben dol op eCommerce en online. Sinds 2011 ben ik daarnaast online ondernemer. Het begon klein met Twitteraccounts en is uitgegroeid door projecten als Fijnvoorthuis.nl. Deze website run ik met mijn vriendin Lisanne die veel kijk heeft op huisinrichting.

Plaats een reactie