RITUALS – The Ritual of Mehr Geurstokjes: alle varianten in Oktober 2023

Jij bent op zoek naar RITUALS: The Ritual of Mehr Geurstokjes, ook wel Happy Buddha Geurstokjes genoemd, om de luxe, geweldige RITUALS sfeer bij jou thuis te creëren.

Wij zijn Perry en Lisanne en wonen sinds 2012 op onszelf. Wij houden van bijzondere, heerlijk ruikende producten voor thuis. Het uitzoekwerk hebben wij al voor jou gedaan en alle geurstokjes en navullingen uit de collectie RITUALS: The Ritual of Mehr voor jou verzameld.

Lees snel verder en weeg kies zelf welk Ritual of Mehr product het beste bij jou past. Onderaan de pagina kan je ook aanvullende informatie over Ritual of Mehr Geurstokjes vinden zoals dingen om rekening mee te houden, specificaties en veelgestelde vragen.

Heb je vragen? Stel die dan zeker in de comments onderaan de pagina.

Overzicht van the Ritual of Mehr Geurstokjes

Je bent er waarschijnlijk al aan uit dat de Geurstokjes van Ritual of Mehr bij jou passen. Dat is niet gek, RITUALS is een topmerk.

Om de zoektocht voor jou makkelijker te maken hebben wij alle producten verzameld die bij deze collectie horen. Daarbij hebben wij rekening gehouden met prijs, kwaliteit, reviews en marktonderzoek. Dit zijn allemaal zaken om rekening mee te houden in het kiezen van het juiste RITUALS: The Ritual of Mehr Geurstokje.

In ons onderzoek zien wij RITUALS: The Ritual of Mehr scent sticks en RITUALS: The Ritual of Mehr fragrance stokjes ook als RITUALS: The Ritual of Mehr Geurstokjes, maar wierook stokjes hebben wij niet meegenomen.

In de volgende lijst vatten wij alle producten uit deze geurlijn voor jou samen. Uit deze selectie kan jij zelf kiezen welk product het beste bij jou past.

Ook bekend als RITUALS Happy Buddha

Tot een paar jaar geleden was The Ritual of Mehr bekend als RITUALS Happy Buddha. Sindsdien is deze classic geur bekend als The Ritual of Mehr. De redenen hiervoor zijn niet bekend, maar dan weet jij het in ieder geval.

RITUALS is selectief in samenwerkingen met webshops. Het is mogelijk dat producten uitverkocht en niet meer op voorraad zijn, zeker in actieperiodes.

Gelukkig zijn er meer webshops die RITUALS geurstokjes aanbieden met korting. Kies zelf jouw favoriete webshop hieronder.Over RITUALS: The Ritual of Mehr Geurstokjes

Wat zijn RITUALS: The Ritual of Mehr Geurstokjes?

RITUALS: The Ritual of Mehr Geurstokjes zijn producten die als doel hebben een bepaalde geur in jouw huis te verspreiden. Het product bestaat meestal uit 3 onderdelen; stokjes, een houder en vloeistof.

De stokjes zijn meestal van hout. Omdat de stokjes van hout zijn absorberen zij de vloeistof uit het flesje. Daardoor houden de stokjes de vloeistof lang vast. Omdat de stokjes licht vochtig zijn kan de tocht in huis de geur van de vloeistof makkelijk meenemen.

De houder is meestal een glazen of stenen flesje met een mooi design. Er zijn ontzettend veel variaties voor de houder. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het materiaaltype of de kleur. Op de houder zie je doorgaans het meeste terug van het merk. Merken onderscheiden zich door houders te maken met een typisch design van herkenbare materialen.

De vloeistof in de houder is een kunstmatig middel, een aroma met een sterke geur. Het idee van het product is dat deze geur zich verspreidt door de ruimte waarin jij het geurstokje plaatst.

RITUALS: The Ritual of Mehr is een van de meest populaire geurstokjes merken. Ben jij echt op zoek naar een geweldig product dat ook door veel anderen als zeer positief wordt ervaren? Dan is dit het merk voor jou.

Over the Ritual of Mehr

De RITUALS of Mehr is 1 van de nieuwste lijnen die dit merk heeft. Het woord “Mehr” is de letterlijke vertaling van het woord zon van uit de oud-Perzische taal. Zij aanbaden de zon als een heilig iets en dachten dat hij heel veel goeds deed.

In zeker zin is dat natuurlijk ook zo. Deze zon is voor alles en iedereen onmisbaar. De RITUALS of Mehr is een lijn die jouw hernieuwde energie geeft. De zon wordt als voorbeeld genomen aangezien dit een bijna onuitputtelijke bron van energie is. De zoete geuren van sinaasappel en cederhout geven een energieke boost. Zowel mentaal als bijvoorbeeld voor jouw huid wanneer je de scrub gebruikt.

Ook bekend als RITUALS – The Ritual of Happy Buddha

Tot een paar jaar geleden was deze geurlijn bekend als ’the Ritual of Happy Buddha’. In het begin van 2021 heeft RITUALS er voor gekozen om de geurlijn voort te zetten als the Ritual of Mehr. De redenen hiervoor zijn niet bekend, maar gelukkig is de geur hetzelfde gebleven.

The Ritual of Mehr geurstokjes Happy Buddha
Geurstokjes van the Ritual of Mehr waren eerder bekend als RITUALS Happy Buddha.

Gele of Oranje RITUALS Geurstokjes

Sommige mensen herkennen geurstokjes aan het uiterlijk. Dat is niet raar want de designs van RITUALS zijn erg opvallend.

Zoek jij de Gele of Oranje RITUALS Geurstokjes? Dan ben je op de juiste plek. Het flesje van dit product is oranje, mogelijk de kleur waar je naar op zoek bent.

The Ritual of Mehr Geurstokjes kopen? Let op

Als jij van plan bent Ritual of Mehr geurstokjes aan te schaffen dan zijn er een aantal dingen op rekening mee te houden. Wij hebben die punten voor jou op een rijtje gezet zodat de keuze voor jou makkelijker wordt.

De ingrediënten van the Ritual of Mehr

De luxe geur van deze heerlijke RITUALS stokjes wordt gemaakt door cederhout, specerijen en zoete sinaasappel te combineren.

De ondertoon van ceder zorgt voor een warm en huiselijk gevoel. Het is dus duidelijk te merken dat cederhout verwant is aan dennenbomen; dezelfde rijke geur blijft lang hangen.

Oorspronkelijk komen ceders uit de Himalaya en het Middellandse Zeegebied. Ook dat vinden we terug in de geur van deze geurstokjes van RITUALS: warme volle avonden in dennenbossen, omringd door prachtige natuur.

Hout van de ceder, die wel tot 40 meter hoog kan worden, valt op door zijn lichte kleur en duurzame gebruik. In combinatie met de zoete frisheid van citrusvruchten maakt deze combinatie een unieke geur die je hele huis laat ruiken naar ontspanning, gezelligheid en frisheid.

De olie van het cederhout heeft daarnaast een bijzondere helende werking. De geur verzacht en zuivert, maar werkt tegelijkertijd desinfecterend en kalmerend. In combinatie met de sinaasappelolie vormt dit een geweldige combinatie. Sinaasappelolie werkt namelijk ook rustgevend, en zorgt voor een gevoel van blijheid. En een extra praktische bijkomstigheid is dat deze olie muggen en ander ongedierte op afstand houdt.

Wij vinden het een heel fijn idee dat de oliën die gebruikt worden in dit geurtje, ook een goede werking hebben voor onze fysieke en mentale gezondheid. Maar, eerlijk is eerlijk, we vinden de combinatie van zoete en frisse sinaasappel en het warme cederhout vooral een heerlijke combinatie. Dat is de eerste reden waarom we gebruik maken van de RITUALS Happy Buddha producten!

The Ritual of Mehr geurstokjes Sinaasappel
Sinaasappel is een belangrijk ingrediënt in de geurstokjes van the Ritual of Mehr.

Wat zijn kenmerken van The Ritual of Mehr Geurstokjes?

Wij vinden de geurstokjes van RITUALS heel fijn voor styling, doordat ze een mooi uiterlijk hebben en dus perfect in je huis passen als volwaardig woonaccessoire.

Daarnaast is het heel fijn dat deze lekkere geuren niet alleen als geurstokjes te verkrijgen zijn, maar ook als andere producten. Voor deze lijn bestaat er namelijk ook een bodycrème om je huid mee te verzorgen, een geurkaars, een body mousse, deodorant dat ook dat heerlijke vleugje cederhout heeft, douchegel, interieurspray, handzeep, parfum, body scrub, en ga zo maar door. Wanneer je dus echt dol bent op deze geur, kan je je van top tot teen in Happy Buddha wentelen!

Nu begrijpen we dat dat misschien iets té intens is, maar wij vinden het heerlijk om verschillende producten van dezelfde geurlijn van RITUALS te combineren. Zo kan je de geur in huis op bepaalde plekken wat versterken door een ‘incense cone’ te plaatsen; een charmante wierookkegel die de geur nog net iets sterker maakt.

Daarnaast is het ook fijn om bijvoorbeeld een conditioner te gebruiken met dezelfde geur. Zo overheerst de geur je leven niet, maar kan je een heerlijke balans vinden tussen gebruik van The Ritual of Mehr-producten in je leven.

Cadeautip

En wie wordt er nu niet blij van RITUALS producten als cadeau? Wij geven onze vrienden graag cadeaus waarmee ze wat meer ontspanning in hun leven krijgen.

Daarbij zijn deze RITUALS producten ideaal: we kunnen geurstokjes van The Ritual of Mehr combineren met een ander product voor lichaamsverzorging en maken daarmee een mooi cadeaupakket. Deze stokjes geven we graag cadeau bij een housewarming om daarmee sfeer te brengen in een nieuw huis.

Geef er een leuk verzorgingsproduct bij en de nieuwe huisbezitters kunnen ook heerlijk ontspannen na al het klussen en verhuizen!

Maar ook bij andere gelegenheden geven we graag RITUALS cadeau. Want zeg nou zelf, is er ooit een moment waarop Rituals geen leuk cadeau is?

The Ritual of Mehr geurstokjes energie
De geurstokjes van the Ritual of Mehr werken energieopwekkend

Waar moet je op letten bij The Ritual of Mehr Geurstokjes?

Deze producten zijn gemaakt met sterk geconcentreerde oliën. Die kunnen zorgen voor irritatie aan de huid wanneer je huid hiermee in aanraking komt. Zorg er dus voor dat je de stokjes op een veilige manier in het flesje plaatst, zonder olie te morsen.

Het is aan te raden om de stokjes op een plek te zetten waar ze netjes recht en stabiel staan, zodat ze niet omvallen. Plaats de stokjes ook buiten bereik van kinderen en huisdieren, zodat er geen gevaar voor hen ontstaat.

Wij zetten deze stokjes graag in een open kast in de woonkamer, op een plank in gang of in de vensterbank op de slaapkamer. Daar kunnen we het mooi ontworpen flesje goed zien staan, en staat het flesje tegelijkertijd hoog genoeg van de vloer af.

Hoe lang RITUALS geurstokjes meegaan

Doordat we het huisparfum niet bij een verwarming plaatsen of in de volle zon zetten, verdampt de olie minder snel en doen we langer met de inhoud van het flesje.

Daarnaast zijn de RITUALS geurproducten standaard 250ml, wat een flinke inhoud is voor een geurtje. Het gaat dus lekker lang mee!

Geurstokjes geven meer geur af naarmate er meer stokjes in de fles geplaatst worden. Je kan de intensiteit van de geur dus zelf aanpassen door te variëren in het aantal stokjes dat je gebruikt. Dat heeft nog een ander voordeel: de olie in de fles gaat langer mee.

Gebruik je alle stokjes al, maar wil je nog meer van de geur ervaren? Dan kun je de stokjes ook omdraaien. De stokjes, die al enige tijd in de olie hebben gestaan, komen dan direct in aanraking met de lucht en geven een intensere geur af. Dit kan je zo vaak herhalen als je wilt.

Wanneer je niet alle stokjes meteen gebruikt, dan helpt het ook om na een aantal weken de oude stokjes weg te gooien en nieuwe stokjes in het flesje te plaatsen. Na verloop van tijd kunnen de stokjes namelijk niet meer goed olie opnemen en afgeven. Het gebruik van nieuwe stokjes helpt om de geur weer op volle kracht te verspreiden.

Is de fles leeg? Er zijn navullingen verkrijgbaar van The Ritual of Mehr geurproducten. Daarmee spaar je het milieu en je portemonnee. Om de navulling te gebruiken, stop je de nieuwe olie simpelweg in het oude flesje en plaats je opnieuw de stokjes erin. Na verloop van tijd, als de stokjes zich vol hebben gezogen met nieuwe olie, zal je huis weer heerlijk ruiken naar de geuren van cederhout en sinaasappel.

Veelgestelde vragen over RITUALS: The Ritual of Mehr Geurstokjes

Er zijn een heel aantal veel gestelde vragen over RITUALS: The Ritual of Mehr Geurstokjes. Hieronder vind je de meeste gestelde vragen en de antwoorden daarop. Handige informatie die je moet weten.

Hoe werken RITUALS: The Ritual of Mehr Geurstokjes?

RITUALS: The Ritual of Mehr geurstokjes werken in tegenstelling tot wierook met het verstuivingsprincipe. Wierook werkt met verbranding. Verstuiven klinkt misschien heel moeilijk, maar dit valt best wel mee.

Als je Mehr Geurstokjes koopt dan krijg je een potje met vloeistof en een aantal stokjes. Wanneer je de stokjes in het potje, de diffuser doet, dan zullen deze stokjes de vloeistof opgaan nemen. Voordat de stokjes de geur zullen gaan afgeven moeten ze eerst deels verzadigd raken. Wanneer dit het geval is zal de vloeistof via de stokjes aan de omgeving afgegeven worden.

Het aantal stokjes dat je gebruikt bepaalt hoe sterk de geur is die verspreid wordt. Als je alle stokjes erin doet, dan zal de geur op zijn sterkst zijn. Wil jij een mindere sterke geur of gewoon dat de Ritual of Mehr geurstokjes langer meegaan? Dan kun je er gerust wat stokjes uithalen.

Hoelang gaan RITUALS: The Ritual of Mehr Geurstokjes mee?

Hoe lang Geurstokjes meegaan, dat ligt grotendeels aan de kwaliteit van de geurstokjes. Geurstokjes van bijvoorbeeld RITUALS, Janzen en Riviera Maison vallen in het middensegment, en gaan veel langer mee dan de merkloze geurstokjes van winkels als Action. 

De duurdere Geurstokjes zoals die van RITUALS, Bijenkorf en andere luxe merken gaan gemiddeld 3 tot 6 maanden mee. Hierbij wordt er wel rekening mee gehouden dat alle geurstokjes in de diffuser zitten. Ga jij minder stokjes gebruiken dan zullen de geurstokjes langer meegaan. Een kanttekening is wel dat de geur die verspreid wordt ook minder sterk is.

Zijn Ritual of Mehr Geurstokjes gevaarlijk?

Er verschijnen nog wel eens berichten dat RITUALS Geurstokjes gevaarlijk zouden kunnen zijn. De stoffen in de olie zouden schadelijk kunnen zijn bij inademing. De geur producten die binnen de Europese Unie verkocht mogen worden zijn onderhevig aan hele strenge eisen. Concentraties van potentieel gevaarlijk stoffen worden heel streng gecontroleerd.

Hieruit valt ook te concluderen dat de stoffen in de Geurstokjes zeker niet gevaarlijk zijn bij inademen. 1 ding moet je wel goed in de gaten houden. Sommige mensen kunnen namelijk wel een allergische reactie krijgen wanneer de vloeistof op hun huid komt.

Pas dus altijd eventjes op wanneer je de stokjes omdraait, of wanneer je de diffuser bijvult met vloeistof. Verder zou ik zeggen, maak je geen zorgen.

Conclusie

Door een RITUALS: The Ritual of Mehr Geurstokje aan te schaffen ben jij er zeker van dat jouw huis geweldig zal ruiken. De aanschaf zal het gevoel in jouw huis verbeteren en zorgt voor een fijn thuiskomen.

RITUALS is bovendien een gerenommeerd merk. Mogelijk een van de meest succesvolle home merken wereldwijd, met aanwezigheid in meer dan 30 landen. Vind je de bekendheid van een merk belangrijk? Overweeg dan zeker RITUALS: The Ritual of Mehr als interieurmerk. Wereldwijd doen zij het geweldig goed, je kan online ook veel positieve ervaringen terugvinden.

In elke woning of elke soort ruimte zal een RITUALS geurstokje tot zijn recht komen. Ze zijn simpelweg super.

Het fijnstje Ritual of Mehr Geurstokje is wat mij betreft de 250ml verpakking. Deze is niet te groot en niet te klein. Dit formaat past in elke ruimte, van toilet tot woonkamer. Je zal er wekenlang een fijne geur mee kunnen verspreiden en veel plezier van hebben.

De geurmix is uniek want die is gebaseerd op specerijen, cederhout en sinaasappel. Zulke combinaties maakt RITUALS een mooi merk, wie bedenkt dit nou?

Andere Collecties RITUALS Geurstokjes

RITUALS is een gevestigd merk en hun Geurstokjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende geuren. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van populaire RITUALS geuren, zodat jij zelf kan kiezen welke collectie bij jou past. Ga naar alle RITUALS Geurstokjes.

Zoek je een ander Geurstokje? Bekijk de Alle merken, geuren en kleren Geurstokjes pagina
Wil je jouw geurstokje alleen bijvullen? Bekijk dan de Geurstokjes navullingen pagina

Fijnvoorthuis.nl staat voor kwaliteit

Fijnvoorthuis.nl is opgericht door Perry en Lisanne in 2022 en staat voor kwaliteit. Wij hebben de website deels uit passie en deels uit frustratie opgezet.

De passie komt vanuit digitaal ondernemen. De frustratie zit in het feit dat er dagelijks zoveel producten gekocht worden die direct weer in de kast of prullenbak verdwijnen. Om deze redenen vinden wij het belangrijk dat, als mensen spullen kopen, zij een gerichte, passende aankoop doen.

Wij hopen dat je wat hebt aan onze tips en adviezen. Laat het zeker even weten in de comments.

Perry en Lisanne
Perry en Lisanne

Hoi ik ben Lisanne! In mijn baan als social worker ben ik met veel mensen in contact om hen te helpen met hun week- en wooninvulling. Ik word er blij van om mensen te helpen met het creëren van een fijne thuiservaring. Ik lees daarnaast graag over interieur en styling advies. Op Fijnvoorthuis.nl wil ik ook anderen hiermee helpen, online. Mijn vriend Perry is handig met websites en samen hopen wij jou te helpen met jouw woonwensen.

Plaats een reactie