RITUALS – The Ritual of Ayurveda Geurstokjes: alle varianten in Oktober 2023

Jij bent op zoek naar RITUALS: The Ritual of Ayurveda Geurstokjes om de luxe, overheerlijke RITUALS ervaring bij jou thuis te creëren.

Wij zijn Perry en Lisanne en wonen sinds 2012 op onszelf. Wij houden van heerlijk ruikende producten voor thuis. Het uitzoekwerk hebben wij al voor jou gedaan en alle geurstokjes en navullingen uit de collectie RITUALS: The Ritual of Ayurveda voor jou verzameld.

Lees snel verder en weeg kies zelf welk Ritual of Ayurveda product het beste bij jou past. Onderaan de pagina kan je ook aanvullende informatie over Ritual of Ayurveda Geurstokjes vinden zoals argumenten om rekening mee te houden, kenmerken en veelgestelde vragen.

Heb je vragen? Stel die dan in de comments onderaan de pagina.

Overzicht van the Ritual of Ayurveda Geurstokjes

Je bent er waarschijnlijk al aan uit dat de Geurstokjes van Ritual of Ayurveda sabij jou passen. Dat is niet gek, RITUALS is een geweldig merk waar veel mensen van genieten.

Om de zoektocht voor jou makkelijker te maken hebben wij alle producten verzameld die bij deze collectie horen. Daarbij hebben wij rekening gehouden met prijs, betaalbaarheid, kwaliteit, reviews en marktonderzoek. Dit zijn allemaal zaken om over na te denken bij het kiezen van het juiste RITUALS: The Ritual of Ayurveda Geurstokje.

In ons onderzoek zien wij RITUALS: The Ritual of Ayurveda scent sticks en RITUALS: The Ritual of Ayurveda fragrance stokjes ook als RITUALS: The Ritual of Ayurveda Geurstokjes, maar wierook stokjes hebben wij niet meegenomen.

In de volgende lijst vatten wij alle producten uit deze collectie voor jou samen. Uit deze selectie kan jij zelf kiezen welk product het beste bij jou past.

RITUALS is selectief in samenwerkingen met webshops. Het is mogelijk dat producten uitverkocht en niet meer op voorraad zijn, zeker in actieperiodes.

Gelukkig zijn er meer webshops die RITUALS geurstokjes aanbieden met korting. Kies zelf jouw favoriete webshop hieronder.Over RITUALS: The Ritual of Ayurveda Geurstokjes

Wat zijn RITUALS: The Ritual of Ayurveda Geurstokjes?

RITUALS: The Ritual of Ayurveda Geurstokjes zijn producten die als doel hebben een bepaalde geur in jouw huis te verspreiden. Het product bestaat meestal uit 3 onderdelen; stokjes, een houder en vloeistof.

De stokjes zijn meestal van hout. Omdat de stokjes van hout zijn absorberen zij de vloeistof uit het flesje. Daardoor houden de stokjes de vloeistof lang vast. Omdat de stokjes licht vochtig zijn kan de tocht in huis de geur van de vloeistof makkelijk meenemen.

De houder is meestal een glazen of stenen flesje met een mooi design. Er zijn ontzettend veel variaties voor de houder. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het materiaaltype of de kleur. Op de houder zie je doorgaans het meeste terug van het merk. Merken onderscheiden zich door houders te maken met een typisch design van herkenbare materialen.

De vloeistof in de houder is een kunstmatig middel, een aroma met een sterke geur. Het idee van het product is dat deze geur zich verspreidt door de ruimte waarin jij het geurstokje plaatst.

RITUALS: The Ritual of Ayurveda is een van de best verkochte geurstokjes merken. Ben jij echt op zoek naar een geweldig product dat ook door veel anderen als zeer sterk wordt ervaren? Dan is dit het merk voor jou.

The Ritual of Ayurveda geurstokjes beste
Ayurveda geurstokjes bieden de geur die Ayurveda massages je normaliter bieden. Een heerlijk verzorgende ervaring.

Rode RITUALS Geurstokjes

Sommige mensen herkennen geurstokjes aan het uiterlijk. Dat is niet raar want de designs van RITUALS zijn erg opvallend.

Zoek jij de rode RITUALS Geurstokjes? Dan ben je op de juiste plek. Het flesje van dit product is donkerrood en zal een gevoel van luxe overbrengen in jouw woning.

RITUALS: The Ritual of Ayurveda Geurstokjes kopen? Let op

Als jij overweegt om RITUALS geurstokjes te kopen zijn er een aantal punten om over na te denken. Wij hebben die punten voor jou op een rijtje gezet zodat jij zelf kan bepalen of the Ritual of Ayurveda bij jou past.

Het heerlijke, duurzame merk RITUALS

Het bekende cosmeticabedrijf, is een organisatie van Nederlandse bodem.

RITUALS laat zich inspireren door de eeuwenoude kennis en tradities uit Aziatische landen. Geïnspireerd door de verschillende culturen is een brede collectie luxe bad, body en home-producten ontstaan.

Het bedrijf richt zich – zoals de naam al doet vermoeden – op kleine ritueeltjes. Ze zijn er namelijk overal en op ieder moment van de dag. Kleine routines of ritueeltjes die snel onopgemerkt voorbij gaan.

De verzorgingsproducten van RITUALS helpen je om dit soort momenten veel bewuster te beleven. Dit kan door het nemen van een lang, warm bad, een hete douche of juist de rustgevende geuren in hui te brengen door middel van geurstokjes en roomsprays.

RITUALS heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Zodra het op duurzaamheid aankomt gaan zij voor een holistische benadering. Dit realiseren zij door op alle onderdelen binnen het organisatie harde doelen te stellen om de impact op het milieu te verminderen.

In 2023 bevatten alle formules van de verzorgingsproducten 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Alle verpakkingen zijn vanaf 2025 navulbaar, goed te recyclen of gemaakt van gerecycled materiaal. Vanaf 2026 zullen de winkels van RITUALS maar liefst 10% minder energie gaan verbruiken, en in 2030 streven zij ernaar om 50% reductie van broeikasgassen ten opzichte van 2021 te hebben bereikt.

Voor iedere refill die wordt verkocht, wordt er een boom geplant of eentje beschermd.

The Ritual of Ayurveda geurstokjes spa
Creëer een fijn gevoel met Ayurveda geurstokjes van RITUALS, of andere RITUALS producten

Wat is het Ayurveda Ritueel?

Laten we beginnen met uit te leggen wat Ayurveda precies is. Het klinkt erg lastig, maar eigenlijk is het gewoon een holistische leefwijze.

Het is een traditionele manier van leven en een traditionele geneeswijze. Het is al eeuwenoud! Deze levenswijze wordt al meer dan vijfduizend jaar beoefend. Deze leef- en geneeswijze wordt dan ook wel de oudste ter wereld genoemd.

“Ayur” betekent leven, “veda” betekent “kennis”. Letterlijk betekent het dus de kennis van het leven.

Volgens Ayurveda behalen we een goede gezondheid door een goede balans te vinden tussen de drie verschillende levensenergieën. Deze worden Dosha’s genoemd.

De dosha’s zijn:

 • Vata: deze Dosha bevat de elementen lucht en ether
 • Pitta: deze Dosha bevat de elementen vuur en water
 • Kapha: deze Dosha bevat de elementen aarde en water

Deze Dosha’s zijn een combinatie van de vijf elementen. Aarde, water, vuur, lucht en ether.

De Ayurvedische leefwijze heeft zich in de loop van de jaren steeds verder ontwikkelt waardoor het tot op de dag van vandaag nog relevant is.

Sinds de jaren zeventig heeft de World Health Organisation Ayurveda als officiële geneeswijze erkend. Dit komt doordat Ayurveda vaak de oplossing biedt waar de westerse geneeskunde stopt.

Ayurveda zegt dat het geheim van een goede gezondheid een goede spijsvertering is. Je kunt je spijsvertering zien als een altijd brandend vuurtje die verantwoordelijk is voor alle omzettingsprocessen in jouw lichaam.

Niet zo gek dus dat RITUALS een hele lijn aan deze interessante levenswijze heeft gewijd.

The Ritual of Ayurveda geurstokjes massage
Probeer RITUALS Ayurveda geurstokjes ook eens tijdens een massage. Je zal zeker genieten.

De Geur van Ayurveda

De geur die deze geurstokjes verspreiden is ontstaan door de Ayurvedische ingrediënten amandelolie en Indiase roos te combineren.

Deze ingrediënten hebben een herstellend effect op zowel lichaam als geest. Een ideale geur dus voor de slaapkamer; de ruimte in huis waar je herstelt.

Deze geur zet zich in op het herstellen van innerlijke rust en balans. Door het voeden van het lichaam en ziel en het reinigen ervan, wordt volgens de Ayurvedische levenswijze deze harmonie bereikt.

The Ritual of Ayurveda geurstokjes Indian rose
Het meest bekende ingrediënt van Ayurveda Geurstokjes is de Indiase Roos

Geurstokjes van RITUALS

Geurstokjes van RITUALS zijn een aanwinst voor elk interieur. Of je de stokjes nu plaatst in de woonkamer, slaapkamer of badkamer; met de luxe geurstokjes van RITUALS creëer je een fijne sfeer in iedere ruimte van het huis.

RITUALS heeft geurstokjes in de collectie in verschillende maten en tegenwoordig kun je ook de refill gemakkelijk verkrijgen.

De miniversie van de van the Ritual of Ayurveda zijn speciaal ontworpen voor de kleinere ruimtes in huis. Denk hierbij aan een toilet of een (kleinere) bad- of slaapkamer. De mini geurstokjes van RITUALS gaan minimaal 4 tot 5 weken mee.

Wil je langer van de geur genieten? Zet dan minder stokjes in het flesje met geurolie. Hierdoor zal de geur zich subtieler verspreiden en kun je langer genieten van jouw geur.

De normale variant van the Ritual of Ayurveda geurende stokjes bevat een flesje met geparfumeerde olie van 250 ml.

De roos staat bekend als symbool van de liefde en puurheid. De geur van de Indiase roos roept positieve gevoelens op en heeft een rustgevend effect.

De zoete geur van amandelolie is mild maar toch rijk. De perfecte aanvulling op de zoete roos dus.

Alles van the Ritual of Ayurveda

The Ritual of Ayurveda is een ritueel uit de classic collection.

Het ritueel bestaat uit de volgende producten:

 • Schuimende douchegel
 • Rijke doucheolie
 • Badschuim
 • Handzeep
 • Geurende stokjes
 • Hair & Body mist
 • Geurkaarsen
 • Lichaamsscrub
 • Hand balsem
 • Lichaamscrème
 • Thee
 • Shampoo
 • Antibacteriële handschuim
 • Droge olie voor lichaam en haar
 • Conditioner
 • Handzeep
 • Handlotion
 • Autogeur
 • Handscrub
 • Kokosmelk badpoeder

Als deze items samen zorgen ervoor dat jij heerlijk kunt ontspannen en innerlijke rust kunt vinden. Maar, ook ieder voor zich zijn de items heerlijk om te hebben of cadeau te geven

Met de producten binnen deze lijn, kun je in vijf stappen jouw balans herstellen:

 1. Gebruik de foaming douchegel van dit ritueel om jouw lichaam van top tot teen te reinigen
 2. Gebruik de zout scrub van deze lijn om jouw huid die glow terug te geven
 3. Nu de huid helemaal schoon is, voed je jouw huid met de rijke lichaamsolie met heerlijke geur
 4. Gebruik de hair en body mist met de harmonieuze ingrediënten voor een ontspannen gevoel
 5. Ontspan je hele lichaam met de geurkaars en -stokjes. De geurkaars en -stokjes vullen elkaar perfect aan.

Op deze manier heb je altijd een fijne en ontspannende geur in huis die jouw perfect in balans brengt.

Veelgestelde vragen over RITUALS: The Ritual of Ayurveda Geurstokjes

Er zijn een heel aantal veel gestelde vragen over RITUALS: The Ritual of Ayurveda Geurstokjes. Hieronder vind je de meeste gestelde vragen en de antwoorden daarop. Handige informatie die je moet weten.

Hoe werken RITUALS: The Ritual of Ayurveda Geurstokjes?

RITUALS: The Ritual of Ayurveda geurstokjes werken in tegenstelling tot wierook met het verstuivingsprincipe. Wierook werkt met verbranding. Verstuiven klinkt misschien heel moeilijk, maar dit valt best wel mee.

Als je Ayurveda Geurstokjes koopt dan krijg je een potje met vloeistof en een aantal stokjes. Wanneer je de stokjes in het potje, de diffuser doet, dan zullen deze stokjes de vloeistof opgaan nemen. Voordat de stokjes de geur zullen gaan afgeven moeten ze eerst deels verzadigd raken. Wanneer dit het geval is zal de vloeistof via de stokjes aan de omgeving afgegeven worden.

Het aantal stokjes dat je gebruikt bepaalt hoe sterk de geur is die verspreid wordt. Als je alle stokjes erin doet, dan zal de geur op zijn sterkst zijn. Wil jij een mindere sterke geur of gewoon dat de Ritual of Ayurveda geurstokjes langer meegaan? Dan kun je er gerust wat stokjes uithalen.

Hoelang gaan RITUALS: The Ritual of Ayurveda Geurstokjes mee?

Hoe lang Geurstokjes meegaan, dat ligt grotendeels aan de kwaliteit van de geurstokjes. Geurstokjes van bijvoorbeeld RITUALS, Janzen en Riviera Maison vallen in het middensegment, en gaan veel langer mee dan de merkloze geurstokjes van winkels als Action. 

De hogere segment Geurstokjes zoals die van RITUALS, Jo Malone en Maison Berger gaan gemiddeld 3 tot 6 maanden mee. Hierbij wordt er wel rekening mee gehouden dat alle geurstokjes in de diffuser zitten. Ga jij minder stokjes gebruiken dan zullen de geurstokjes langer meegaan. Een kanttekening is wel dat de geur die verspreid wordt ook minder sterk is.

Zijn Ritual of Ayurveda Geurstokjes gevaarlijk?

Er verschijnen nog wel eens berichten dat RITUALS Geurstokjes gevaarlijk zouden kunnen zijn. De stoffen in de olie zouden schadelijk kunnen zijn bij inademing. De geur producten die binnen de Europese Unie verkocht mogen worden zijn onderhevig aan hele strenge eisen. Concentraties van potentieel gevaarlijk stoffen worden heel streng gecontroleerd.

Hieruit valt ook te concluderen dat de stoffen in de Geurstokjes zeker niet gevaarlijk zijn bij inademen. 1 ding moet je wel goed in de gaten houden. Sommige mensen kunnen namelijk wel een allergische reactie krijgen wanneer de vloeistof op hun huid komt.

Pas dus altijd eventjes op wanneer je de stokjes omdraait, of wanneer je de diffuser bijvult met vloeistof. Verder zou ik zeggen, maak je geen zorgen.

Conclusie

Door een RITUALS: The Ritual of Ayurveda Geurstokje aan te schaffen ben jij er zeker van dat jouw huis heel erg lekker zal ruiken. De aanschaf zal het gevoel in jouw huis verbeteren en zorgt voor een fijn thuiskomen.

RITUALS is bovendien een wereldwijd bekend merk. Mogelijk een van de meest succesvolle home merken wereldwijd, met aanwezigheid in meer dan 30 landen. Vind je de bekendheid van een merk belangrijk? Overweeg dan zeker RITUALS: The Ritual of Ayurveda als interieurmerk. Wereldwijd doen zij het geweldig goed, je kan online ook veel positieve ervaringen terugvinden.

Of je nou in een appartement, rijtjeshuis of villa woont, een RITUALS: The Ritual of Ayurveda Geurstokje zal altijd een fijnere thuisbeleving verzorgen. Deze website heet niet voor niets Fijnvoorthuis 😉

Het beste Ritual of Ayurveda Geurstokje vinden wij de dubbelverpakking van 2x250ml. Daarmee kan je even vooruit. Meer voor minder, zoals we het graag zien in Nederland.

De combinatie van Amandelolie en Rozen maakt deze geur erg uniek, net als alle andere RITUALS geuren. Wat ons betreft is RITUALS het #1 home merk. Wij houden ervan.

Een heerlijke geur voor bij jou thuis 🙂 Waar wacht je nog op?

Andere Collecties RITUALS Geurstokjes

RITUALS is een werelds merk en hun Geurstokjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende geuren. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van populaire RITUALS geuren, zodat jij zelf kan kiezen welke collectie bij jou past. Ga naar alle RITUALS Geurstokjes om er meer over te lezen.

Zoek je een ander Geurstokje? Bekijk de Alle merken, geuren en kleren Geurstokjes pagina
Om geurstokjes bij te vullen kan je ook de geurstokjes refill pagina bekijken

Fijnvoorthuis.nl staat voor kwaliteit

Fijnvoorthuis.nl is opgericht door Perry en Lisanne in 2022 en staat voor kwaliteit. Wij hebben de website deels uit passie en deels uit frustratie opgezet.

De passie komt vanuit digitaal ondernemen. De frustratie zit in het feit dat er dagelijks zoveel producten gekocht worden die direct weer in de kast of prullenbak verdwijnen. Om deze redenen vinden wij het belangrijk dat, als mensen spullen kopen, zij een gerichte, passende aankoop doen.

Wij hopen dat je wat hebt aan onze tips en adviezen. Laat het zeker even weten in de comments.

Perry en Lisanne
Perry en Lisanne

Hoi ik ben Lisanne! In mijn baan als social worker ben ik met veel mensen in contact om hen te helpen met hun week- en wooninvulling. Ik word er blij van om mensen te helpen met het creëren van een fijne thuiservaring. Ik lees daarnaast graag over interieur en styling advies. Op Fijnvoorthuis.nl wil ik ook anderen hiermee helpen, online. Mijn vriend Perry is handig met websites en samen hopen wij jou te helpen met jouw woonwensen.

Plaats een reactie